fbpx

Humanregeneratorbudapest

Időpontfoglalás ide kattintva!

VÉLEMÉNYEK

HUMAN
REGENERATOR

Már 2 kezelés után megszűnt a reggeli derékfájásom, sokkal könnyebb elindítani a napot, kipihentebben ébredek.

Sz. B.

Nyolc kezelés után ezeket a pozitív változásokat vettem észre:
1. Nyugodt, kipihent vagyok, nagyon jól kezelem a stresszt. (Két éve építkezünk.)
2. Nem kell “elengednem” semmit, mert magától elmegy.
3. Csigolya elcsúszás (L4-L5) miatti derékfájdalom enyhült, könnyebben mozgok, hajolok.
4. Egy vírusos fertőzést követően két nap alatt rendbe jöttem.
5. Kifacsart citromból mosolygós alma lettem.
6. Fiatalabbnak érzem magam, és a tükörből is egy fiatalabb arc néz rám vissza.

Gelencsér Katalin
Egy nagy balesetet szenvedtem, mely agyi sérülést okozott. Mindezek után viszont eszméletlen sokat segített a felépülésben a gépen történő fekvés! Nem csak stresszt csökkentett, még kipihentséget és extra felépülést adott. Csak ajánlani tudom!
P. K.

Hálás vagyok, hogy kipróbálhattam ezt a komplex eszközt! Minden téren életminőségi változást hoz, csak pozitív hatása van. Már az első félórás alkalom után javul a véráramlás, kitisztul az elme, eltűnnek a cikázó gondolatok és helyére energikus és nyugodt állapotba kerülünk.

Az egyórás alkalom pedig egy teljesen új szintre emeli az embert.

D. M.

Kedves Tulajdonos!

Először is hálásan köszönöm embertársaim és magam nevében, hogy beruházott ebbe a csodálatos masinába az emberek gyógyítása és emelkedése érdekében.

Intenzív relaxációt, bizsergést éreztem. Érdekes képeket láttam csukott szemmel. J Még egyszer köszönöm

Julietta

Néhány kezelés után a következőket tapasztaltam:

– nyugodt, pihentető alvás, nincs éjjeli felébredés, nyugtalan alvás

– több energiám van

– jobb a hangulatom

M. D.
Az állapotom ellenére — az évek óta tartó, nem ritkán napi 10-12 órás ülőmunkának “köszönhetően” — pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni.
Először is az első 30 perces kezelés alatt teljesen megnyugodott az orrmelléküreg.
A kezelés reggel volt, egész nap utána egyszer sem kellett orrot fújnom (évek óta gondom van ezzel).
Másodsorban nagyon kellemes, kipihent állapotba kerültem. Könnyebben, ruganyosabban járva mentem hazafelé. Csodálkoztam is ezen, nagyon jó érzés volt!
Jól bírtam az estig tartó munkát, kifejezetten energikusnak éreztem magam.
Éjszaka pedig sokkal jobban pihentem, mint korábban.
Másnap a reggeli edzésnél könnyedebbnek éreztem magamat.
A kezelés 60 perce alatt nem voltam nyugtalan, nem számoltam a perceket.
Olyan kipihenten éreztem magamat a végére, mintha egy nagyot aludtam volna.
Az orrmelléküregeimmel aznap sem volt semmi probléma.
A délutáni munkát szintén jól bírtam, este kellemesen pihentem.
Cs. Zs.

A kezelés után simább lett az arcom, jobban és mélyebben alszom és elmúlt a derékfájásom. Köszönöm szépen a lehetőséget.

Erzsébet

A Human Regeneratorral úgy kerültem kapcsolatba, hogy már heteken keresztül állandó fájdalom kínzott a vállamtól a kezemig. Átmenetileg segített a gyógytorna, masszázs, akupunktúra. Sok mindent kipróbáltam, mielőtt a Human Regenerator hirdetése szembe jött. Elkeseredésemben úgy döntöttem, kipróbálom. Az első alkalom után kevésbé fájt a karom, a második kezelés után tompult a fájdalom, a harmadik után már csak bizsergett, azután már nem fájt. Azóta fájdalom nélkül élek, de hetente egyszer töltekezem a gép segítségével. Az alvásom is mélyebb, zavartalanabb lett. Mindenkinek ajánlom.

J. G.

Örömmel tapasztalom, hogy a kezeléseket követően a reggeli „beindulás” egyre könnyebben megy. Remélem, hogy a kúra után ez tartós lesz!

E.R.

A Human Regenerator kezelést azért próbáltam ki, mert mindkét térdemmel problémám van, elkopott bennük teljesen az izület, ami állandó fájdalmat és a lábaim merevségét okozza. Az ortopéd sebész szerint térdprotézis műtét vár mindkét lábamra. Na, ezt szeretném elkerülni vagy kitolni, ameddig csak lehet. Ezen túlmenően több porckorong sérvem is van a derekamnál.

Már az első kezelés után könnyebbek lettek a lábaim, és a járásom is, elmúlt a térdeim merevsége. Ez az állapot azóta sem változott, pedig terhelem a lábaimat rendszeres edzésekkel és gyaloglással. A derekamban is megszűnt a kötöttség érzése, felszabadult a derekam is, könnyebben mozgok.

Ajánlom mindenkinek, aki mozgásszervi problémáktól szenved, és szeretne aktív életet élni.

V. G.

HATVANON TÚL IS!

Sokáig végeztem nehéz fizikai munkát, kínzó fájdalmaim voltak a vállamban, a karjaimat nem tudtam felemelni, az ablakmosás már lehetetlen feladat volt. Kerestem egy kíméletes megoldást, ami segítség lehet. A lányom talált rá a Human Regenerator Jetre, tőle kaptam karácsonyra 2 kezelést. Már az első alkalom után enyhültek a fájdalmak és nem ébredtem fel éjjel minden alkalommal, amikor megfordultam. Hetente egyszer folyamatosan járok, teljesen jól vagyok, a járásom is kiegyenesedett, könnyebben, fürgébben mozgok. Minden 60-ast arra ösztönzők, tegyenek magukért, az életkor csak az éveink számát mutatja, de mi bátran élhetünk teljes életet. A Human Regenerator egy kivételes eszköz ehhez!

Zsuzsa

Több alkalommal is jártam már kezelésen, nálam a következő pozitív változások vannak eddig: pihentetőbb alvás, hátfájás mértékének csökkenése, puhább bőr, emésztés javulása.

Nem kell mást tenned csak fél órát relaxálni egy kényelmes ágyban úgy, hogy közben a tested regenerálódik, beindul a kollagén termelés.

Ne hagyjátok ki ez a nagyszerű lehetőséget! 🙂

L. Tímea

Több mint egy éve kínlódom a Post Covid szindrómával. Állandó szédülés, gyengeség, fáradtság, fülbúgás – nem zúgás- egy belső remegés az egész testemben kínoz.

Az interneten olvastam a Humán Reneratorról. Már az első alkalom után elmúlt a fülbúgásom. A belső remegés megszűnt, csak frontbetöréskor érzem. A közérzetem javult.

Kezelés alatt elönt egy belső melegség, bizsergés, helyenként tűszúrásokat érzek. Egyenlőre hetente használom és érzem a jó hatását.

S. I

A kezelések eredményeképpen egy azonnali hatás jelentkezett nálam, hogy sokkal nyugodtabb lettem. Párszor már majdnem sikerült elaludnom is.

Az izületi fájdalmaimat is csillapította kezelés során.

Kb. 5-6 alkalmon vagyok túl, de továbbra is járni fogok kezelésre.

Tamás

Szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nálam. Több alternatív gyógymódot , kezelést vettem már igénybe. Jelenleg ez a terápia tűnik a legeredményesebbnek. Az első kezelést követően megkönnyült a jobb lábam és a járásom is határozottan jobb lett.

3 kezelést vettem idáig igénybe, kb. 10 naponként. Azonkívül energikusabbnak érzem magam, a munkában jóval később fáradok el .

K. S

Nagyon szépen köszönöm  a korrekt információt a Human Regenerator Jet ágy működéséről.

Váll, derék és térd fájdalmaim voltak. Már az első kezelés után jobban éreztem magam. A fájdalmas pontokon “dolgozott” az ágy. Feltöltött energiával. Igazán kedvező a kezelés díja.

Mindenkinek ajánlott, aki a gyógyszeres kezelés helyett az ágy segítségével szeretne gyógyulni, feltöltődni.

T. Ágota

Első kezelésre jöttem, főleg izületi problémáimra, ismerős ajánlására. Kellemes környezet, kedves fogadtatásban részesültem. A fél órás kezelés alatt csipkedő érzést tapasztaltam a nyaki és ágyéki résznél. Nyugodt, kiegyensúlyozott állapotba kerültem a kezelés alatt.

F. J

Nagyon sok jót hallottam már előzetesen a Human Regeneratorról, ezért úgy gondoltam, hogy én is kipróbálom. A kezelés alatt csak egy kis bizsergést éreztem, utána viszont kipihentebb lettem, energikusabbnak éreztem magam. Meglévő eü. problémámnál a tünetek egy időre felerősödtek, ami nekem egyértelműen azt jelezte, hogy elkezdett “dolgozni” a kritikus területeken. Ez teljesen meggyőzött.

O. V.

Feltölt, pihentet, vitalizál – mindössze 30 perc alatt!

Kriszti

Ajánlom mindenkinek.

Horváth Ferenc

ÍRJA MEG VÉLEMÉNYÉT

Strong Testimonials form submission spinner.

Kötelező

Kérjük adja meg nevét
Mi a véleménye rólunk, a szolgáltatásunkról?
rating fields
Hogyan értékelné szolgáltatásunkat?