fbpx

Humanregeneratorbudapest

Időpontfoglalás ide kattintva!

Ismertető

human regenerator

A Human Regenerator Jet egy széleskörűen kutatott, új technológiát használ, ez a HIP©, azaz a Hyper Ion Plasma Indication. A plazma ionizált gáz, az anyag negyedik halmazállapota a szilárd, a folyékony és a gáznemű mellett. Az atmoszférikus plazma olyan állapot, amelyben a gázokban található részecskék ionizálódnak (elektronokat veszítenek vagy kapnak), ezáltal elektronok és ionok keverednek a gázban. Mivel az így létrejött nagy energiájú részecskéket tartalmazó plazma hőmérséklete nem emelkedik jelentősen a környezet hőmérséklete fölé, hideg atmoszferikus plazmáról beszélünk.

A készülék által előállított hideg atmoszférikus plazma mélyen behatol a test szöveteibe, így intenzíven támogatja a szervezetben zajló regenerációs folyamatokat. A hideg atmoszférikus plazma nagyon fontos szerepet játszik a modern technológiában és a tudományban, mivel hatékonyan képes elpusztítani a baktériumokat és más kórokozókat.

Várandós kismamák, 10 év alatti gyermekek, testhez csatlakoztatott (bármilyen) elektromos készülékkel rendelkező személyek (szívritmusszabályzóval, elektromos hallókészülékkel, inzulin/fájdalomszivattyúval stb.), a Human Regenerator Jet készüléket nem használhatják!

A kezelés során keletkezett elektrosztatikus mező kíméletesen továbbítja a statikus energiát; anionokat, elektronokat közvetít a kezelt személy egész testébe és annak közvetlen környezetébe. Az anionok áramlása és a statikus energia a test minden regenerációs folyamatát támogatja. Feltölti a sejteket, mint egy akkumulátort és növeli az ATP termelést.

A test sejtjei a normális anyagcsere folyamatok során szabadgyököket termelnek. A sejtek azonban antioxidánsokat is termelnek, amelyek semlegesítik ezeket a szabadgyököket. A test általában képes fenntartani az egyensúlyt, ám a helytelen életmód, betegségek és a kedvezőtlen külső körülmények hatására könnyen felborulhat ez a rendszer.

Az oxidatív stressz a szabadgyökök és az antioxidánsok egyensúlyának felborulása a szervezetben, ami sejt- és szövetkárosodáshoz vezethet. Szerepet játszik az öregedési folyamatban és a vitalitás elvesztésében, emellett számos ismert betegségnek is oka.

A Human Regenerator JET a hideg atmoszférikus plazma technológiájának segítségével anionokat és elektronokat juttat a kezelt személy testébe, ezáltal semlegesíti a legtöbb szabadgyököt, feltölti és regenerálja a test sejtjeit, ellensúlyozza az öregedési folyamatokat.

Az applikátorok használatával a test meghatározott területei célzottan kezelhetők. Használat közben a felhasználó halk, surrogó hangot hall és kellemes bizsergést érez. Legtöbben elalszanak a kezelés alatt, vagy kényelmes, meditatív állapotba kerülnek, majd a kezelés után életerősebbnek és energikusabbnak érzik magukat.

Az oxidatív stressz hatásaival szembeni küzdelem során a regenerációs folyamat hozzájárulhat az immun- és idegrendszer megerősítéséhez, javíthatja a bőr textúráját és megfiatalíthatja az egész szervezetet.
A hatás öregedésgátló tulajdonságokkal is rendelkezhet, mivel aktiválja a szervezet bioenergetikai folyamatait, optimalizálja a szervezet anyagcseréjét, pozitív, stimuláló hatása lehet a sejtosztódásra. Ez különösen fontos, mert ha a folyamat lassú, a régi elemek bomlása meghosszabbodik, azonban a gyors folyamat nem ad elegendő időt a sejtek progressziójához.
Akár a meglévő orvosi kezelések mellé ajánljuk kiegészítő terápiaként.
A kezelés hatékonysága személyenként eltérő lehet. Számos esetben már 2-3 kezelés után egyértelmű javulás érzékelhető, de előfordulnak olyan panaszok is, melyek több kezelést igényeltek.

Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait, erősítheti az immunrendszert, felgyorsíthatja a gyógyulást, megakadályozhatja a szövődmények kialakulását erősíti az immunrendszert.

A mozgásszervi eredetű betegségek gyógyulását a keringés javításával, erőteljes gyulladáscsökkentő hatásával támogatja. Hatásosan alkalmazható az ízületi kopásos betegségekkel, csontritkulással járó fájdalmak kezelésére.

Másodperc töredéke alatt milliónyi impulzust kiadva javítja a test keringését azáltal, hogy megnyitja a kapilláris ereket. A nyirokkeringés áramlásának fokozása a vénás keringés javulásával járhat. A gyors oxigéncsere hatására a vérlemezkék tapadása jelentősen csökken. A sejtmembránok áteresztőképességének növekedésével az információ gyorsabban továbbítódik az oxigénben gazdag közegben.

Sejtszinten stimulálhatja az immunrendszert, ami jobb egészséget, nagyobb vitalitást eredményez.

Csökkenti a műtét utáni felépülés idejét azáltal, hogy serkenti a kötőszövetek, az izmok és a csontok regenerálódását. A regenerációs idő lerövidítése napjaink egyik legnagyobb elvárása, hiszen komoly hatással van az életminőség javítására. Az idegek gyógyulása rendszerint lassú folyamat, havonta 2-3 cm növekedés tapasztalható, a beteg korától és más tényezőktől függően. A nagyobb idegek regenerálódásához általában több év szükséges. Sérülések vagy műtét után az eszköz jelentősen lerövidítheti a gyógyulás idejét.

Csökkentheti a stresszt, szorongást, pánikot és depressziót.

A szövetek kollagéntermelésével, erősítheti a bőr kötőszöveteinek szerkezetét. A készülék rendszeres használata megakadályozhatja a bőr természetes és fiziológiai vízvesztését, amely az öregedés természetes következménye. A méregtelenítés szempontjából is különösen fontos, hogy a kezelések után megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasszon.

Az arcüregben keletkezett váladékok feloldásával támogatja a légzést, mely nyugodt, mély alvást eredményez.

Kezelések
Medical Consultancy
Aesthetic Revisions
Laboratory Tests
Teeth Whitening

Időpontfoglalás

Foglalja le időpontját oldalunkon most.