fbpx

Humanregeneratorbudapest

Időpontfoglalás ide kattintva!

hatásai

HUMAN
REGENERATOR

Az oxidatív stressz hatásaival szembeni küzdelem során a regenerációs folyamat hozzájárulhat az immun- és idegrendszer megerősítéséhez, javíthatja a bőr textúráját és megfiatalíthatja az egész szervezetet. A hatás öregedésgátló tulajdonságokkal is rendelkezhet, mivel aktiválja a szervezet összes bioenergetikai folyamatát.

Optimalizálhatja a szervezet anyagcseréjét, pozitív, stimuláló hatása lehet a sejtosztódásra. Ez nagyon fontos, mert ha a folyamat lassú, a régi elemek bomlása meghosszabbodik, azonban a gyors folyamat nem ad elegendő időt a sejtek progressziójához.

Akár a meglévő orvosi kezelések mellé ajánljuk kiegészítő terápiaként.

A kezelés hatékonysága személyenként eltérő lehet. Ezt bizonyítják a kísérletek, ahol voltak olyan személyek akiknél 2-3 kezelés után látható javulás történt, de vannak olyan esetek melyek több kezelést igényelnek.

Várandós kismamák, 10 év alatti gyermekek, testhez csatlakoztatott (bármilyen) elektromos készülékkel rendelkező személyek (szívritmusszabályzóval, elektromos hallókészülékkel, inzulin/fájdalomszivattyúval stb.), a Human Regenerator Jet készüléket nem használhatják!

Poszt-COVID

Beindíthatja a szervezet öngyógyító folyamatait, erősítheti az immunrendszert, felgyorsíthatja a gyógyulást, megakadályozhatja a szövődmények kialakulását.

Mozgásszervi betegségek esetén

Akár keringés javításával, erőteljes gyulladáscsökkentő hatásával kezelheti és gyógyíthatja a mozgásszervi eredetű betegségeket és az azokkal járó fájdalmakat (ízületi kopásos betegségek, csontritkulás). Hatása akár gyors, pár kezelés alkalmával is érezhető változást eredményezhet, de ennek eredményességek emberenként eltérő.

Állóképesség, koncentráció képesség növelő, serkentheti a test véráramlását.

Másodperc töredéke alatt milliónyi impulzust kiadva javíthatja a test keringését azáltal, hogy kinyitja a kis ereket.  Növelheti a vér viszkozitását és a keringést a teljesítmény javítása érdekében. A kezelés során rengeteg kapilláris és vaszkuláris nyithat meg, amelyek mozgással vagy más erőkkel ilyen mértékben nem nyithatók meg. A nyirok áramlása is jelentősen megnőhet, ami párhuzamosan a vénás keringés javulásával járhat. Akár gyors oxigéncserét is biztosíthat. A vérlemezkék tapadása jelentősen csökkenhet. Növelheti a sejtek membránjainak áteresztőképességét, így az információ gyorsabban tovább adódhat az oxigénben gazdag közegben.

Immunrendszert is erősítheti

Stimulálja az immunrendszert sejtszinten, ami egészséges, erőteljes élethez vezethet

Sérülésekre és műtétre gyakorolt hatása

Csökkentheti a műtét utáni regeneráció idejét azáltal, hogy serkenti a kötőszövetek és izmok, a lábak és a csontok regenerálódását, ezáltal lehetőséget nyújthat a legkorábbi felépülésre. A regenerációs idő lerövidítése napjaink egyik legnagyobb elvárása. Komoly hatással van az életminőség javítására. Az idegek gyógyulása általában lassú folyamat. Általában naponta 1 mm regenerálható. Sérülések vagy műtét után az eszköz akár jelentősen lerövidítheti a gyógyulás idejét.

Szorongás és stressz

Csökkentheti a stresszt, szorongást, pánikot és depressziót.

Csökkenti az öregedést

A szövetek kollagéntermelésével, erősítheti a bőr kötőszöveteinek szerkezetét. A készülék rendszeres használata megakadályozhatja a bőr természetes és fiziológiai vízvesztését, amely az öregedés természetes következménye. Igyon sok folyadékot, ha minden nap megfelelő módon szeretne méregteleníteni.

Mély alvást segítheti

Támogathatja a légzést azáltal, hogy feloldja a váladékot a maxilláris sinusban. Alvás közben mélyebbé teheti a légzést. Eredménye lehet akár, a pihentető, energiatudatos ébredés.

Időpontfoglalás

Foglalja le időpontját oldalunkon most.